2014. október 22.

Hogyan finanszírozzuk vállalkozásunkat okosan?


Magyarország pénzügyi rendszerének jelentős átalakulása következtében a kkv-szektor számára is új lehetőségek nyíltak a cégfinanszírozást illetően. Megindult a gazdasági növekedés, de mik lehetnek ennek a forrásai és mennyire lehet tartós ez a folyamat? Milyen új esélyei lehetnek a magyar vállalatoknak a külpiacokon? Milyen segítséget nyújt ehhez az állam, és hogyan látják a helyzetet a pénzintézetek? 

Az október 29-én a Művészetek Palotájában megrendezésre kerülő Cégfinanszírozás a kkv-szektorban című konferencia résztvevői választ kaphatnak ezekre a kérdésekre. 

A  rendezvény szervezője, a Heti Válasz mind a lap hasábjain, mind konferenciáin keresztül kiemelt figyelmet fordít a magyar kis- és középvállalati szektorra, amely versenyképességének növelése alapvető nemzetgazdasági érdek. 
A kiadó az általa alapított Magyarok a piacon Klub tagjaival közösen rendszeresen szervez olyan találkozókat, ahol a cégvezetők aktuális gazdasági témákban kaphatnak tájékoztatást a kormányzat képviselőitől, prominens szakértőktől, illetve tapasztalatot gyűjthetnek és megismerkedhetnek más szektorok képviselőivel.
A konferencia részletes programja megtalálható a www.valasz.hu/konferencia honlapon.













Nincsenek megjegyzések: