2014. szeptember 13.

Mentor Oscar 2014 - Pályázati felhívás

 

 
A Mentor Oscar díjat minden évben azoknak a szervezeteknek és egyéneknek ítéljük oda, akik hazánkban a legjelentősebb eredményeket érték el a mentoring és coaching szemléletű vezetés terjesztésében és/vagy alkalmazásában a munkájuk során.


Egy nem reprezentatív felmérés szerint a sikeres mentoráltak ezt gondolják és mondják a mentorukról:

„Olyan ember, aki nem csak meghallgat, hanem meg is hall.” „Odafigyeléssel és valódi átérzéssel foglalkozott velem”. A Mentor Oscar díjazottjai empatikusak és nem ítélkeznek.

„Valóban önzetlenül szánt rám a percre beosztott idejéből.” „Bármikor, amikor szükségem volt rá, hívhattam.” A Mentor Oscar díjazottjai sokszor a szabadidejükben segítenek a mentoráltjuknak.

„Olyan meglátásai voltak, amik nekem soha sem jutottak volna az eszembe”. „A saját siker és kudarc történeteivel motivált, tanácsot adott és megnyugtatott”. A Mentor Oscar díjazottjai személyes tapasztalataikkal támogatják, bátorítják a mentoráltjukat.

A Mentor Oscar díj az informálisan és a szervezett formában működő mentoroknak kíván olyan fórumot biztosítani, ahol bemutathatják az eredményeiket, megoszthatják, átadhatják tapasztalataikat és nyilvános elismerést kaphatnak.

A Mentor Oscar zsűrije mindig nagy gonddal és odafigyeléssel értékeli az összes beérkező pályázatot, hogy olyanok kapják elismerést és ezzel járó presztízst, akik valóban sokat tesznek a hétköznapokban. Miért érdemes nevezni? Választ kap, ha megnézi a zsűritagok videóajánlását.

Ha mentorál, vagy mentorált nevezzen 2014. december 1.-ig a Mentor Oscar Pályázaton és nyerje el az értékes díjakat! Ha ismer olyan szervezetet, ahol sikeres mentoring program folyik, segítse őket azzal, hogy értesíti őket a pályázatról!


További részletek és jelentkezés: www.mentoroscar.hu

 

Nincsenek megjegyzések: