2013. február 18.

DIADAL MINDENKINEK TÁRSASJÁTÉK


ÚJDONSÁG!
Csapatépítő, önfejlesztő játék felnőtteknek. 
Lényege: 
A játék a DIADAL modell mentén haladva, kérdések és feladatok segítségével inspirálja a résztvevőket, hogy dilemmáikra megoldási és továbblépési lehetőségeket fedezzenek fel.
Mi is az a DIADAL modell: 
Komócsin Laura és Benedek Nikoletta nevéhez fűződik a DIADAL modell megalkotása, amely - esetünkben - az önfejlesztő folyamat egyes fázisait szemlélteti.
DIADAL modell fázisai: 
1. Diagnózis: Ebben a fázisban a jelen helyzetet mérjük fel: mi a kiindulópont, azaz honnan indul a folyamat, mik az Ön kihívásai. Ahhoz, hogy jól mérjük fel a jelenlegi helyzetet, több út is vezethet, sokfajta eszközt használhatunk.
2. Iránykijelölés: következő lépés, amikor saját maga számára meghatározza a vágyott jövőképet, kijelöli az irányt, a célt. Fontos, hogy ez egy olyan cél legyen, amelyet reálisan el is tud majd érni.
3. Alternatívák: opciókat, lehetőségeket tárunk fel annak érdekében, hogy meghatározhassuk, hogyan lehet elérni a fent kijelölt irányt, célt. Ez a szakasz azért is nagyon fontos, hogy Ön ne elhamarkodottan válasszon megoldást, hanem megalapozottan, több opciót is végiggondolva legyen lehetősége majd a következő fázisban a döntést meghozni.
4. Döntés: Ebben a fázisban kell a döntést meghozni, hogy az összegyűjtött alternatívák közül melyik utat válassza. Ilyenkor a legnagyobb segítség a pro-kontra analízis, de tucatnyi más lehetőség is megjelenik eszköztárunkban.
5. Alkalmazás: Alkalmazott eszközök segítségével támogatásra van szükség, hogy a kiválasztott utat végig is járja, el is érje a célját, ne hátráljon meg az első akadálynál. Ebben a fázisban kell, hogy Ön kilépjen a komfortzónájából, és a szokásostól eltérően gondolkodjon, cselekedjen.
6. Lezárás: Az önsegítő folyamat ideális esetben akkor zárul le, ha Ön elérte a kitűzött célját. A cél elérését minden esetben meg kell ünnepelni, és összegezni kell az elvégzett munkát.
A társasjáték önmagában nem megvásárolható, hanem képzett játékmesterek, coachok vezetik a játékokat.
Amennyiben szeretné csapatával kipróbálni ezt az egyszerre közösségépítő és személyiségfejlesztő játékot, vegye fel velünk a kapcsolatot, és egyeztessen időpontot azinfo@businesscoach.hu e-mail címen. Árajánlatunkat 48 órán belül megkapja.
Várjuk jelentkezését, illetve kérdés esetén is forduljon hozzánk bizalommal!
Ha tetszett, ajánlja tovább kollégáknak, barátoknak, ismerőseinek!
Referenciák:
Résztvevő FMCG szektorból: 
„Különleges élmény volt számomra a játékest. Nem csak a csapatom többi tagját ismerhettem meg mélyebben, de egy régóta húzódó kérdésemre, problémámra vonatkozóan is elmondhatom: megoldásokat, alternatívát találtam.”
Bank szektor középvezetője: 
„Micsoda friss ötlet! Hihetetlenül érdekes volt látni és megtapasztalni, ahogy a játék közben meg tudtunk nyílni egymásnak, és különleges kapocs köt minket össze azóta a csapatommal. Mindnyájan tanultunk is belőle. Korábban nem ismertem a DIADAL modellt, és nagyon tetszett, ahogy a fázisain végighaladva érdemi haladást tapasztalhattunk minden esetben. Ismétlem, minden esetben, hiszen egy játéknál nem hagytuk abba, a tesztkör után többen is jelentkeztek, hogy dolgozzunk az ő problémájukon, elakadásukon J. Élmény volt. Minden szempontból!”
Ajánlás egy megbízótól: 
„Az évek során már rengeteg csapatépítésen voltunk, de eddig ez volt számunkra a leghasznosabb. Value for money! SSC-k (Shared Service Center) fiatal vezetői gárdájának külön ajánlom!”

Nincsenek megjegyzések: