2015. február 2.

A visszaszámlálás elkezdődött! Márcsak 10 nap van hátra, és itt a 7. Magyarországi Coaching Konferencia. Előzzük meg a kiégést!









Goethe szerint „Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz, fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” Szép gondolat, de a mi felelősségünk, hogy álmainkat anélkül váltsuk valóra, hogy fizikai vagy lelki betegséget szenvednénk el… Óvjuk meg magunkat és környezetünket a kiégéstől.

Itt a lehetőség arra, hogy velünk tartson február 12-én, és részt vegyen a Konferencián annak érdekében, hogy teli energiával dolgozhasson tovább, inspirációt nyerjen, önmagán és másokon is felismerje és kezelje a kiégés előjeleit, tüneteit.

Ön akár coach, akár vállalati vezető, vagy bármilyen más területen dolgozik, ahol emberekkel kell foglalkoznia, OTT a HELYE a Konferencián.

A programon olyan hiteles szakemberektől juthat közvetlen információkhoz, mint Pál Feri atya, dr. Buda László, dr. Palotai Gabriella, dr. Pilling László.

Olyan tudást osztanak meg, amit nemcsak az általuk támogatott embereknél tapasztaltak, de akár saját maguk is megéltek.  Előadásaik meghallgatása segíthet abban, hogy kiutat találjunk a kiégésből, vagy másokat kiúthoz segítsünk.

Workshopjainkon beszélgethet a témáról szűkebb körben, cserélhet tapasztalatot, kaphat eszközöket, hogy megtudhassa veszélyben van-e, de lehet olyan felismerése is, hogy nem is olyan rossz a helyzet…

Időpont: 2015. február 12.

Helyszín: Gerbeaud Ház, Budapest, V. ker. Vörösmarty tér 7-8.

Jelentkezés a www.coachingkonferencia.hu weboldalon.
Várjuk szeretettel Business Coach Kft., a Konferencia szervezője

Nincsenek megjegyzések: