2014. december 12.

Országos Coaching Kutatás



A Business Coach Kft. együttműködő partnereivel a korábbi évekhez hasonlóan újra Országos Coaching Kutatást indít a piac feltérképezésére. A kutatás célja, hogy felmérje a coaching elterjedtségét, az alkalmazás módjait, feltételeit és körülményeit, ezáltal hozzájáruljon ahhoz, hogy a hazai vezetők és HR szakemberek jobban megismerhessék a coachingban rejlő lehetőségeket, és minél hatékonyabban alkalmazhassák ezt az eszközt.

A kutatásban résztvevők - ha a kitöltést követően igénylik, és megadják elérhetőségüket - térítésmentesen megkapják a kutatás összefoglaló elemzését, valamint kisorsolásra kerül közöttük 3 fő részére - egyenként 50 ezer forint összegű – ajándékutalvány, mely beváltható a Business Coach Kft szolgáltatásaira.

Az eredményeket a VI. Magyarországi coaching konferencián fogjuk bemutatni 2015. február 12-én. A rendezvényről az alábbi linken talál további információt: http://coachingkonferencia.hu.

Annak érdekében, hogy minél reálisabb képet kapjunk, 3 különböző kérdőívet készítettünk az alábbi válaszadó csoportok számára:

Amennyiben Ön HR vezető, vagy olyan szintű felsővezető, aki arról dönt, milyen coachok dolgozhatnak vállalatuknál (potenciális megrendelő), akkor kérem az alábbi linken elérhető kérdőívet töltse ki.

Amennyiben Ön vezető, akit már coacholtak, illetve szeretné kipróbálni a coachingot (potenciális coachee), akkor kérem az alábbi linken elérhető kérdőívet töltse ki.

Amennyiben Ön gyakorló coach, vagy éppen coach képzésen vesz részt, akkor kérem az alábbi linken elérhető kérdőívet töltse ki.

Kérjük, támogassa válaszaival, hogy a felmérés minél szélesebb körű lehessen!
Köszönettel,
Komócsin Laura PCC
Business Coach Kft. ügyvezető, executive coach

Együttműködő partnereink:
 
   
 
        




 

  


 
 

 

 

Nincsenek megjegyzések: