2014. szeptember 28.

Hogyan vezessünk HATÉKONYAN virtuális csapatot?

 
 
Ön is szeretne hatékonyan dolgozni és kommunikálni virtuális eszközök használatával? Tudni szeretné, hogyan tud sikeresen kialakítani és vezetni egy virtuális csapatot?

A Business Coach Kft. 2014. szeptember 30.-án új, interaktív workshopjára várja, melynek címeSikeres Virtuális Csapat vezetéseváltozatos és innovatív eszközök használatával, szerepjátékokkal és kooperatív technikákkal kívánja segíteni, felismerni és fejleszteni az Ön készségeit és képességeit.
 
Manapság egyre több vállalat vezeti be az otthonról folyó munka, az úgynevezett „homeoffice” rendszerét. A multinacionális cégeknél a különböző országokban lévő csapattagok nagyon gyakoriak. Egy virtuális csapat helytelen, hiányos vezetése rengeteg problémát szülhet.

A felmerülő problémákra teljes körű megoldást kínál workshopunk, amelyben - többek között - az alábbi kérdésköröket vizsgáljuk és elemezzük:

·       Milyen tudás, készségek és képességek szükségesek azoknak, akik hatékony tagjai lesznek a virtuális csapatnak?
·       Hogyan érheti el, hogy a csapata akkor is dolgozzon, amikor nincs velük?
·       Hogyan tudja motiválni őket?
·       Hogy tudja fenntartani a kapcsolatot a vállalattal és egymással?
·       Hogyan tudja kialakítani a bizalmat?
A workshop vezetője Bincze Bea, business coach, mentor és tréner saját húszéves tapasztalata és a bevált nemzetközi módszerek alapján alakította ki gyakorlatorientált programját, melynek alapja az a 4 fő tényező, amely meghatározza a virtuális csapat sikerét:
 
1.     A megfelelően kiválasztott csapattagok
2.     A hatékony kommunikáció
3.     A megfelelő technológia
4.     A közös célok és folyamatok.
 
A nyitott workshop időpontja: 2014. szeptember 30. (kedd)

A workshop helyszíne:
 Budapest, VI.ker. Andrássy út 98.MagNet Közösségi Ház
 
A workshop során a résztvevők valós példákon keresztül érthetik meg és érezhetik át, hogyan biztosítható a hatékony tudásmegosztás, hogyan építhetünk nyerő, sikeres virtuális csapatot.

Emellett a workshop választ ad arra a fontos kérdésre is, hogy milyen eszközök és módszerek segítenek a bizalom kialakításában és annak fenntartásában? Ehhez minden információáramlást akadályozó lehetőséget mélyebben megvizsgálnak a résztvevők, illetve ezzel együtt megismerik a konfliktusok kialakulásának hatékony kezelését is, amely egyik elengedhetetlen alapja a sikeres működésnek.

Kérdése van? Vállalatra szabott ajánlatot kérne? Keresse a workshop vezetőjét, Bincze Beát a bea.bincze@businesscoach.hu e-mail címen!

Többet szeretne megtudni képzésünkről, trénereinkről, a díjszabásról?
Kattintson ide!

Nincsenek megjegyzések: