2014. február 7.

Indul a Business Mentor Klub

 
 
 
Tapasztalat csere a Mentor Oscar nyerteseivel
 Business Mentor Klub indul
2014. február 13-án, 18.00-kor

A 2014. évi Mentor Oscar kitüntető elismeréseket február 4-én délután, ünnepélyes keretek között vehették át a nyertesek. Mivel mindannyian hisznek a tapasztalatmegosztás fontosságában, 2014. február 13-án 18.00-20.00 között az induló Business Mentor klub rendezvényén Ők is megosztják a sajátjaikat. Mentor rendszerekről a díjnyertes T-Systems és Metlife Biztosító képviselőivel, egyéni mentori sikereikről, tanulságaikról pedig Bárány Gabriellával és Kövesdy Mátyással beszélgetünk.
 

 
2014. február 13-án indítjuk a Business Mentor Klub programját: évente 4 rendezvényt szervezünk jelenlegi és leendő mentoroknak, ill. HR szakembereknek, a téma iránt érdeklődőknek.
A klubrendezvények során a résztvevők beszélgethetnek korábbi Mentor Oscar nyertesekkel illetve zsűritagokkal, így lehetőséget nyújtunk tanulásra, eszmecserére és networkingre egyaránt.
A jelenlegi és leendő mentorok megtudhatják: a már sikeres mentoroknak is voltak nehézségei, elakadásai a mentorálás során (pl. kulturális, generációs vagy hierarchiabeli különbségek miatt), de találtak rá jó megoldást. Ezeket a jó megoldásokat, eszközöket, tippeket, trükköket fogják megosztani a sikeres mentorok a kerekasztal-beszélgetések során.
A kerekasztalt követő workshopszerű, facilitált, majd kötetlen beszélgetésekben, alkalmanként meghívott előadók tolmácsolásában a résztvevők megismerhetik a hazai és nemzetközi best practice-t, bevált gyakorlatokat a vállalati mentoring rendszerekről.
 
A 2014.-es évad további Business Mentor Klub eseményeiről az alábbi linken tájékozódhat:
Regisztráció:

Nincsenek megjegyzések: