2013. szeptember 15.

BC - MFOR Középvezetői Akadémia



A nagyvállalati szektor középvezetői hasonló kihívásokkal néznek szembe, mint a kis- és középvállalatok első számú vezetői kommunikáció, saját márkaépítés, stresszkezelés és számos más területen. Ha Ön is ezek közé az emberek közé tartozik és szeretne megoldást találni ezeknek a helyzeteknek a javítására, kezelésére vegyen részt a  Business Coach Kft. a Menedzsment Fórummal közösen szervezett Középvezetői Akadémián!

A képzés 2013. október 29-én indul, 2 heti rendszerességgel az Andrássy út 98. irodaházban és a tejes, 10 napos program díja 198.000 Ft + ÁFA

A 10 alkalomból álló előadássorozatra jelentkezni ide kattintva tud.


A program:

Az előadássorozat egyes rendezvényei egész napos (9-16 óráig) képzést jelentenek, kéthetes gyakorisággal kerül sor ezekre. A kiscsoportos rendszerben lebonyolításra kerülő sorozat előadási a legfontosabb vezetői készségeket, képességeket tekinti át, és ezek fejlesztésében nyújt segítséget. Előadóink jelentős szakmai múlttal rendelkező trénerek, coachok, gyakorló szakemberek.

Tematika

1. előadásnap Ön- és emberismeret 
Ismerd meg önmagad és másokat. Ahhoz, hogy másokat megértsünk és megismerjünk ahhoz önmagunkat szükséges először ismerni. DiSC alapú személyiségek megismerése, elemzése és azok alapján saját magunk és mások besorolása. DiSC on-line kérdőív kitöltése önköltségi alapon, 20 perces egyéni visszajelzés grátisz.
Előadó: Gáti Levente

2. előadásnap KommunikációA kommunikáció első alapszabálya, hogy érts meg a másikat a második, hogy értesd meg magad. A különböző személyiségtípusok különböző kommunikációs igényűek. Ezek megismerése és gyakorlati használata javítja a megértést és a hatékony munkavégzést.Előadó: Gáti Levente

3. előadásnap Asszertivitás
Hogyan valósítsam meg önmagamat úgy, hogy elérjem a célomat, megtartsam a magam és mások függetlenségét.
Előadó: Porpáczy Éva

4. előadásnap Energiagazdálkodás és delegáció
Az idő az egyik leginkább korlátozott erőforrásunk. Hogyan lehet megteremteni és fenntartai a Munka-Magánélet Egyensúlyt (MME), mi a delegáció, hogyan és kinek delegáljunk?
Előadó: Papp Eszter

5. előadásnap Stressz kezelés, kiégés
Mik a stressz forrásai, hogyan tudom azt csökkenteni? Milyen módszereket kínál a pszichológia?
Előadó: Ifj Serényi János

6. előadásnap On-line kommunikáció és brandépítés
Fontos a megkülönböztetés ahhoz hogy a legjobban el tudjuk magunkat, cégünket adni. Mi a brand, milyen lehetőségek vannak a brand építésre akár vállalati, akár személyes szinten. Hogyan pozicionáljuk magunkat és a vállalatunkat az interneten (vállalati honlapok, blogok, közösségi oldalak), mire érdemes figyelni és erőforrásokat fordítani az online kommunikáció és reklám (hagyományos hirdetések, ppc-kampányok, közösségi médiás megjelenések, seo) során?
Előadó: Király Béla

7. előadásnap Szakértőből vezető, coaching és mentoring
Számos esetben, amikor valaki jól végzi munkáját annak elismeréseként kiemelik és vezető lesz. Számos kihívással kell azonban szembenézni, mint pl hogyan tudom elfogadtatni magam, mint vezetőt a korábbi kollégákkal? Honnan tudom, hogy „elszállt velem a ló”? Mi a különbség a fogalmak között és mi a háttértartalom. Ki a coaching szemléletű vezető? Hogyan válhatok, váljak coaching szemléletűvé? Hogyan mentoráljak?
Előadó: Skonda Mária

8. előadásnap Tárgyalástechnika és prezentáció
Hogyan tudom megismerni mit szeretne a másik fél? Mit jelent a win – win és egyáltalán megvalósítható-e a gyakorlatban? Mi a prezentáció? Milyen formái vannak? Ki határozza meg, hogy a hallgatóság mit fog hallani egy prezentáció alatt? Mitől jó egy prezentáció?
Előadó: Gáti Levente / Ifj Serényi János

9. előadásnap Célkitűzés és tervezésHogyan lehet meghatározni mi a cél. Cél vagy Álom? Milyen lépéseket kell megtenni? Hogyan tervezzek, mik segíthetik a tervezést?Előadó: Gáti Levente

10. előadásnap Csapat kialakítsa és csapattal való együttműködés
Egyedül nem megy… - Kern-Garas után szabadon. Milyen csapatot építsek? Hogyan dolgozzak csapattal? Honnan tudom, hogy van egy csapatom?
Előadó: Gáti Levente

A rendezvénysorozatot legalább 10 fő jelentkezése esetén indítjuk el!

Érdeklődni lehet Gáti Leventénél a levente.gati@businesscoach.hu e-mail címen vagy a 30/ 932 94 98 mobilszámon.

Nincsenek megjegyzések: