2013. július 31.

DIADAL Coach Képzés


 

Ezúton szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a következő, a legismertebb magyar coaching folyamatmodell, a DIADAL alapjaira épülő 60 órás, intenzív coach képzésünket  2013. szeptember 25-én indítjuk, a beiratkozás már elkezdődött.

A képzés nemzetközi akkreditációjának előkészítése folyamatban van.

Kiknek ajánljuk?
 
 Akiket érdekel a coaching
 Akik coachok szeretnének lenni és egy nemzetközi akkreditáció útjára kívánnak lépni
 Akik a coaching módszereit, eszközeit szeretnék alkalmazni munkájukban, legyen az bármilyen terület ( vezetői, HR-es, értékesítői, pszichológusi stb)
● Akik  magánéletükben szeretnék alkalmazni a coaching eszközeit
● Akik egy új szakmai területtel szeretnék bővíteni karrierútjukat

Coach képzésünk célja:
 
● hallgatóink felkészítése az üzleti szemléletű coaching eszközeinek használatára,
● a coachinghoz szükséges ismeretek átadása és az új készségek elsajátításának biztosítása

 
DIADAL Coach képzésen a résztvevők  megismerkednek  a coaching teljes folyamatával, a coaching technikáival, eszközeivel, a coaching etikájával. Képzésünk gyakorlatorientált, az elmélet és a gyakorlat aránya 30-70%. Az elmélet mellett tág teret biztosítunk az újonnan tanult technikák és ismeretek különféle gyakorlatok során történő kipróbálására is. A gyakorlatok triádokban (coach-coachee-megfigyelő), akvárium helyzetekben és valós coacheeval is történik.

 
A DIADAL coach képzésen oktatók képezték hazánk coachainak egyharmadát és a nemzetközileg akkreditáltak több mint felét.

 
Tematika : 
● Coaching alapismeretek: Mi a coaching és mi nem az, miben más, mint a terápia, tanácsadás, tréning, baráti beszélgetés?
● Coaching modellek.
● A coaching folyamata, fázisai, eszközei.
● A DIADAL, az első magyar coaching folyamatmodell eszközei esetekkel, sok-sok gyakorlattal.
● Klasszikus coaching témák.
● Tippek, trükkök a coachingban, esettanulmányok.
● Coaching marketing, értékesítés, etika.
● ICF coach kompetenciák ismerete és fejlesztése.
● Valódi coaching ülés: gyakorlat és visszajelzés.

A tanfolyam időtartama : 60 óra

Képzési napok: minden szerda 9.00-16.00

A tanfolyam díja: 350.000 Ft +ÁFA
A tanfolyam díja tartalmazza magát a képzést, az elektronikusan megküldött tananyagot modulonként, hiányzás esetén az adott modul után 1 órás skype-os konzultációt, vizsgadíjat, a tanfolyam elvégzését igazoló oklevelet.

Kedvezmény:

Early bird kedvezmény augusztus 15-ig történő jelentkezés és befizetés esetén 300.000 Ft + Áfa

Két együtt jelentkező résztvevő számára 10 % kedvezményt biztosítunk.

A kurzus teljesítése: gyakorlatorientált szóbeli vizsga

A képzés helyszíne: Budapest, Andrássy út 98.



Mit kell tennie?  

Töltse ki az online jelentkezési lapot a fenti linken és küldje meg önéletrajzát és motivációs levelét az adrienn.bakos@businesscoach.hu e-mail címre, amelyet áttekintünk és ha szükséges, telefonos felvételi elbeszélgetést tartunk. Ezt követően kiállítjuk a számlát és szeretettel várjuk az első képzési napon.

Jelentkezési határidő: 2013. szeptember 15.

A képzés kezdete: 2013. szeptember 25.

Képzési napok: minden szerda 9.00-16.00

Vizsga: 2013. november 27.

Oktatók:









Komócsin Laura PCC
A Business Coach Kft ügyvezetője, közgazdász, Senior Executive coach
6 éven át az Accenture vezetési tanácsadója volt, hivatásszerűen 2004 óta foglalkozik coachinggal. Az International Coach Federation magyar tagozatának elnöke volt 2008 és 2010 között, a KPMG Akadémiával közös Executive Coach és Mentor Akadémia ötletgazdája és oktatója. Kollegájával, Benedek Nikolettával közösen alkották meg az első magyar coaching modellt, a DIADAL-t (Diagnózis – Iránykijelölés – Alternatívák – Döntés – Alkalmazás – Lezárás). Számos nagyvállalat közép és felsővezetőjét coacholta és coacholja sikerrel, mint például a Magyar Telekom, Telenor, Magyar Televízió, Erste Leasing, TNT, Kraft, ITSH stb. Számos egyetemen, főiskolán vendégelőadó és a hazai gazdasági média szinte minden jelentős lapjában és rádiójában volt vele interjú.
Megjelent könyvei: Módszertani kézikönyv coachoknak és coachingszemléletű vezetőknek I-II, 77 tanulságos történet vezetőkről coachoktól és tanácsadóktól, Toolful Coach.
A Haszon Magazin a „25 legfontosabb magyar nő” listájára választotta 2010-ben. 2011-ben az ELTE kutatása szerint hazánk legismertebb coacha.
Kiemelt coaching területei:
csillogószemű felsővezetők coachingja, első 90 napos támogatás


 
Vásárhelyi Judit  ACC
Bölcsész végzettségű Senior Ececutive Coach, Szupervizor, szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner.
Korábban hosszú ideig dolgozott a Magyar Telekomnál vezetőként, később belső szervezetfejlesztési- és képzési fejlesztési tanácsadóként, coachként., emellett a vállalat vezetőfejlesztési programjainak felelőse volt.
A KPMG Akadémiával közös Executive Coach és Mentor Akadémia oktatója.
Vezetői coachinggal több mint tíz éve foglalkozik. Coaching folyamataiban a különböző módszertanokat a kitűzött célnak megfelelően kombináltan alkalmazza. Korábbi szakmai területei mellett kiemelten eredményorientált coachinggal és pozitív gondolkodással foglalkozik. Ezeken a területeken ismert szaktekintély, üzleti iskolák, szakmai rendezvények rendszeresen meghívott előadója.
Kiemelt coaching területei:
önismeret-fejlesztés (MBTI-GPOP, MQ), konfliktuskezelés, változáskezelés, együttműködés-fejlesztés, vezetőfejlesztés, kommunikáció.


Papp Eszter
Közgazdász, Business és Life Coach, a Business Coach Kft. Marketing Vezetője.
Az elmúlt években kiemelt figyelmet szentelt az erőszakmentes- és az előrevivő kommunikáció tanulmányozásának, valamint a Gordon féle Értő Figyelem elsajátításának. Sokat foglalkozik a munkába visszatérő anyákkal is, és rendszeresen publikál ebben-, illetve időgazdálkodás témában. A Portfólió-karrier coaching koncepció megálmodója és coacha.
Kiemelt coaching területei:
Időgazdálkodás, personal branding, vezetői készségek fejlesztése.


Porpáczy Éva  ACC
Business és executive coach
Elkötelezett aziránt, hogy a vezetők kreativitását, hitelességét, pozitív hatású kommunikációját és felelősségvállalását támogassa.
Több, mint 15 éve foglalkozik fejlesztéssel, különböző facilitátori módszereket sajátított el, gyakorolt és oktatott Magyarországon és külföldön egyaránt (mint a Solution Focus, Arbinger, NLP, Avatar, Three In One Concepts, Nonviolent Communication), amelyekre munkája során támaszkodik.
Kiemelt coaching területek: vezetői készségek fejlesztése, konfliktus-kezelés, asszertivitás és empátia fejlesztése, team coaching


Ifj. Serényi János
Executive coach, tréner, szakpszichológus, közgazdász.
Marketing kommunikációra specializálódott közgazdászként a Nestlé Hungária Kft. kutatási, marketing és értékesítési munkatársaként tevékenykedett több éven keresztül.
Munkájában  a mottója oly módon kap szerepet, hogy pszichológiai és üzleti hátterét egyszerre tudja mozgósítani. A két terület szerencsés ötvözete biztosítja megközelítése egyediségét a hozzá fordulók támogatásában.
Kiemelt coaching területei: munkahelyi/magánéleti stressz kezelése, meggyőző kommunikáció, konfliktuskezelés, hatékony prezentáció, krízistanácsadás, sikeres motiváció, partnerségi csapatépítés.

Nincsenek megjegyzések: