2013. július 25.

A legjobbat hozzuk ki csapatából!

Coaching mellett tréningek és komplex fejlesztések a Business Coach Kft.-től
 

Intellektuális csapatépítés, tesztekre épülő tréningek, klasszikus és modern vezetésfejlesztési programok – a Business Coach Kft. portfoliója új szakterületekkel és komplex, vállalatra szabott képzésekkel bővült. Sőt a csapat létszáma is nőtt, így jelenleg Magyarország egész területén, 5 világnyelven érhetők el szolgáltatásaink. Ismerkedjen meg velük közelebbről!  
Játszunk egy kicsit! Ha azt kérjük Öntől, mondjon 5 olyan kompetenciát, amelyre feltétlenül szükség van manapság az üzleti életben, hogy egy vezető sikereket érjen el, vajon melyik 5 készséget, képességet említené? Meglehet, hogy hírlevelünk minden olvasója, sőt, talán a Business Coach (BC) Kft. www.businesscoach.hu csapatának válaszai is eltérnének egymástól, de biztos, hogy sokan említenék a változások kezelésének képességét. Sőt, az is fontos, hogy maga a coach képes legyen támogatni ügyfelét a változások menedzselésére, s ehhez az is kell, hogy ő se féljen ettől a folyamattól. Ezt végiggondolva, örömmel jelentjük, hogy mi bizony nem félünk a változásoktól: az elmúlt időszakban portfóliónk és létszámunk is bővült!

Természetesen főprofilunk továbbra is a coaching képzések és szolgáltatások maradnak, ezeket azonban az ügyfeleink igényei és elvárásai alapján komplex fejlesztési programokká bővítjük. Ezek között – a teljesség igénye nélkül – az alábbi témakörökben rendelkezünk komoly szaktudással és referenciákkal garantált tapasztalattal:

 Coaching szemléletű vezetők fejlesztési program
 Mentoring rendszerek kiépítése
● Klasszikus és modern vezetőfejlesztési tréningek, mint például: ösztönzés-, és inspiráció, delegálás, időgazdálkodás, asszertivitás, vezetői kommunikáció, szakemberből vezető fejlesztési program, stresszkezelés, burn out, munka-magánélet egyensúlyának elérése, outplacement programok, döntéstámogatás, networking- és, personal brand építés)
 Intellektuális csapatépítő programok
 Tesztekre épülő tréningek: DISC, MBTI, MQ, Motiváció és attitűdformálás, 360 fokos tükörtartás


Az idei évben intellektuális csapatépítéssel bővül a BC Kft. portfóliója, erről itt olvasható még több információ:

http://businesscoach.hu/diadalmindenkinektarsasleiras

Fejlesztési programjaink vállalatra és személyre szabottak, coachaink többféle, a folyamatot támogató módszerrel, fejlesztési eszközzel dolgoznak.

Lényeges, hogy szolgáltatásainkat Magyarország 19 megyéjében és 5 világnyelven tudja kielégíteni. Ezzel egyenlő esélyt kívánunk teremteni a magyarországi vállalatok részére, hogy bárhol, több nyelven is el tudják érni azt az üzleti edzőt, aki személyiségével, felkészültségével és módszereivel leginkább képes támogatni az adott vezető üzleti célkitűzéseit és kihívásait.

Csapattagjaink közel 1000 ügyfelet támogattak már eredményesen, és akik mögött több, mint 5000 órányi üzleti edzői tapasztalat áll. Bátran állíthatjuk, hogy ők hazánk legtapasztaltabb tanácsadói, coach csapata. Sőt, ők azok, akik már több száz coachot is kiképeztek! A BC Kft. által és támogatásával képzett coachok, és a csapat minden tagja felesküdött az International Coach Federation (ICF), vagyis a legnagyobb nemzetközi coaching szervezet etikai kódexére, mely minőségbiztosításunk alapját biztosítja. A BC csapatából szinte mindenki rendelkezik az ICF ACC minősítésével, vagy folyamatban van annak megszerzése.

Amennyiben szeretné a Business Coach Kft. csapatát közelebbről, sőt, személyesen megismerni, egyeztessen időpontot értékesítési vezetőnknél, Gáti Leventénél alevente.gati@businesscoach.hu e-mail címen.

Várjuk a találkozást!

Ősszel egy újabb, „titkos” programmal jelentkezünk, olyannal, amely szintén garantálja, hogy a legjobbat hozza ki csapatából! Ám addig is, meglévő és leendő ügyfelünknek vidám és pihentető nyarat kívánunk!
a Business Coach Kft. csapata

Nincsenek megjegyzések: