2013. június 26.

Újabb CSR projektünk: A Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió drogterápiával foglalkozó munkatársait támogattuk


A Business Coach Kft. társadalmi felelősségvállalásának részeként stratégiai partnereink rendszeresen vállalnak pro bono munkákat. Legutóbbi közös projektünkben a Magyarországi Református Egyház Kallódó Ifjúságot Mentő Missziójának drogterápiát biztosító munkacsoportjai számára tartottunk csapatépítő-szervezetfejlesztő team coachingokat DIADAL társasjátékunk alapján.

Csodálatos, elkötelezett embereket ismertünk meg az öt különböző helyszínen. A velük való találkozás megújult inspirációt adott számunkra, átélhettük a hittel-lélekkel végzett munka gyümölcsöző erejét.

Visszajelzéseikből megosztunk egy csokorra valót:


Ráckeresztúri Drogterápiás Otthon
Coach: Gáti Levente

Részvevői vélemények:

"A társasjáték egyszerű és valami megoldást mindig nyújt, illetve nem enged eltérni a problémától. Fontos, hogy a probléma jól legyen megfogalmazva."
Gábor szociális munkás

"Tetszett Levente profizmusa, értő figyelme, baráti, partneri hozzáállása. Nagyon örültem a tartalmi eredmény hasznosságának is!"
Eszter református lelkész


Tisztás Közösségi Hely
Coach: dr. Bakos Adrienn

Részvevői vélemények:

"Nekem nagy élmény volt a DIADAL. Jók voltak a ráhangoló játékok, mert erősítették a csoport összetartozását, segítettek megismerni egymást. Nagyon jó a játék logikai íve, ahogy igyekszik a legfontosabb témára koncentrálni, és arra a legjobb alternatívákat kidolgozni."
Botond tanár

"A DIADAL játékot jó ötletnek tartottam. Érdeklődve figyeltem, hogyan jutunk el a feltett kérdésünkkel kapcsolatos válaszokig, megoldási lehetőségekig, és jó volt ezt ilyen módon tenni. Az elején lévő önismereti játékok is segítettek, elgondolkodtatóak voltak. Tetszett a kártyahúzás, mert így biztosan még számos variációja lehet a játéknak."
Mónika tanító


Újvárosi Drogambulancia
Coach: Márton-Koczó Ildikó

Részvevői vélemények:

"Hasznos volt, nekem tetszett. Ildikó nagyon természetesen rá tudott hangolódni a csapatra, segített rendszerben látni magunkat és konkrétumokig is eljutni az álmodozástól."
Zsófi szociális munkás

"Nekem két lehetőségem is volt "Diadalozni", látom az értelmét. A módszerben az tetszett, hogy minden helyzetben el lehet jutni a megoldásig, csak kitartóan rajta kell maradni."
Fat segítő





Ráckeresztúri Drogterápiás Otthon
- Gazdasági-iroda team
Coach: ifj. Serényi János

Részvevői vélemények:

"Nekem azért tetszett a DIADAL, mert a kötetlensége mellett megcsillant a komoly szakmai oldal is. Az előbbi örömet adott, az utóbbi biztonságot. 
A legjobb az egymásra szánt idő és figyelem volt benne, illetve hab a tortán, hogy mindenki egyből oldott és őszinte volt. Bármikor szívesen megismételném."
Panka adminisztrátor

"Meglepő volt, de tetszett is az a felismerés a DIADAL elején, hogy jé, mennyire mások vagyunk, mennyire másképp gondolkodunk az életről, meg azokról a kérdésekről, amiket kihúztunk a pakliból. Jobbnál jobb válaszokat adtak a társaim, és azokra hol csendesebb mosolygással, hol hangos kacagással reagáltunk. És mégis, ez a sok különböző, de a misszióért dolgozó ember képes közösen egy valamit kiemelni a munkahelyen felvetődő problémák, kérdések közül, és megoldást találni rá. Ez igen! Ez már valami! Köszönöm. Még soha nem vettem részt ilyen játékon, de olyan nagy hatással volt rám, hogy már várom a következőt."
Andi tanár


Válaszút Drogkonzultációs Iroda
Coach: Porpáczy Éva

Részvevői vélemények:

"Szerintem érdekes és intenzív volt a játék, jól kijöttek a feladatok a végére. Örülök, hogy születtek döntések, bízom benne, hogy tartani is tudjuk majd magunkat hozzájuk."
Csilla mérnök


"Nagyon hasznosnak éltem meg ezt az alkalmat, segített más módon ránézni a Válaszúton belüli szerepekre, területekre, hangsúlyokra. Tetszett a ráhangoló körben a személyesség és aztán az is, hogy szakmai oldalról sikerült mélyre ásnunk. Biztonságban éreztem magam a folyamatban és fontos dolgok mondódhattak ki."
Dóri szociális munkás

Nincsenek megjegyzések: