2013. június 12.

Nyári könyvvásár 2013. június 30-ig!






Arbinger Intézet: Vezetők a dobozban. Lépjen ki az önámítás csapdájából! (Stars' Bridge Kft., fordította: Porpáczy Éva) 2800 Ft helyett 2520 Ft.
A Vezetők a dobozban egy szórakoztató, ám tanulságos történeten keresztül bemutatja, hogyan akadályozza a szervezeti hatékonyságot az önámítás, milyen gyakori jelenség ez a szervezetekben, és merre vezet a kiút ebből a csapdából. "Ez a könyv ébresztő mindazok számára, akik úgy gondolják, jól bánnak az emberekkel, és kötelező olvasmány azoknak, akik tudják, hogy ezen a téren fejlődniük kell." Stephen Wheelwright, Harvard Business School dékánja
Komócsin Laura: Módszertani kézikönyv coachoknak és coaching szemléletű vezetőknek I. című könyve 9990 Ft helyett 8990 Ft-ért.
„Első ránézésre a coach felelőssége ijesztően nagy. Hiszen nem akárkik, hanem működő vezetők támogatását vállalta. Úgy tűnhet, ’okosabbnak kell lennie az okosaknál’. Komócsin Laura saját esetei bemutatásával is bizonyítja, hogy nem kell mindentudóvá válnia. Elég, ha arra vállalkozik, hogy coacholtjának empatikus problémamegoldó társa lesz. Ebben a kapcsolatban az a legjobb támogatás, ami nem több ennél, de nem is kevesebb. Az egybegyűjtött módszertani ötleteken túl ezt a tudatos hozzáállást is megismerheti az olvasó.”
F. Várkonyi Zsuzsa pszichológus, coach

Komócsin Laura: Módszertani kézikönyv coachoknak és coaching szemléletű vezetőknek II. című könyve 9990 Ft helyett 8990 Ft-ért.
Kezdő coachoknak kihagyhatatlan, tapasztaltabb coachoknak kiválóan rendszerez, a vezetők számára pedig remek fejlődési lehetőséget kínál.
- Jakobsen Petra HR-igazgató, Bonafarm Zrt.

Komócsin Laura: 77 tanulságos történet vezetőkről coachoktól és tanácsadóktól című könyve 4990 Ft helyett 4490 Ft-ért.
"Igazán szórakoztató anekdoták; olyanok, amiket szívesen olvas az ember egy csésze kávé mellett, mégis talán többet tanulnak belőle a vezetők, mint a száraz menedzsmentkönyvekből."
Dr. Beck György, vezérigazgató - Vodafone Magyarország
Komócsin Laura: Toolful coach című könyve 6000 Ft helyett 5500 Ft-ért.
Tools to support your professional performance.
www.toolfulcoach.com 

Márton-Koczó Ildikó: Lélekprofit, 52 magyar topvezető inspiráló története (Alinea Kiadó) 4950 Ft. helyett 4350 Ft.
A könyv arra vállalkozik, hogy az év minden hetére kínáljon olyan, a valóságban megtörtént esetet, amely magyar vezetők története, és mások számára motiváló lehet. Az 52 hazai felső vezető pályafutása, vezetői múltja és konkrét sztorija számos inspiráló élményt, kincset rejt - ebből kapunk ízelítőt a kötetben.

Márton-Koczó Ildikó: Az 50 legjobb magyar üzleti döntés és 15 a legrosszabbak közül (Alinea Kiadó) 4450 Ft. helyett 3950 Ft.
A kötet olyan komoly üzleti sikereket, illetve kudarcélményeket mutat be, amelyek időponttól és iparágtól függetlenül tanulságosak és üzenetértékűek lehetnek másoknak. Mindezeket magyar vállalatok és vállalkozások esetein keresztül teszi úgy, hogy az egyes esetek szubjektív tanulságaira is fény derül. A szerző célja, hogy maguk a sztorik ösztönözzék, a bennük lévő analógia pedig segítse elő a mostani és a jövendő menedzserek jobb döntéshozatalát.

Zelina György: Mesterségem címere: Coach (Andalúz Kiadó) 3537 Ft helyett 3183 Ft. (A könyv jelenleg nyomdában.)
A több mint 20 coach-csal készült interjúkötetben a szakma művelői és életpályáik, valamint olyan értékek kerülnek középpontba, mint hitelesség, szorgalom, tisztelet, emberség...
"Be kell vallanom, amikor coachokkal kezdtem el beszélgetni, emberismeretük, intelligenciájuk és szakmai tudásuk minden képzeletemet felülmúlta. Olyan hivatás tárulkozott ki előttem, mely szemernyi kétséget sem hagyott bennem afelől, hogy segítségükkel minden eredmény és minden cél elérhető józan és értelmes eszközökkel." Zelina György
Kérjük, írja meg melyik könyvből hány példányt és dedikáltan szeretné-e az dora.bakos@businesscoach.hu e-mail címre, továbbá, hogy az  Andrássy út 98 szám alatti átvétellel, vagy postaköltséggel utánvéttel.

Nincsenek megjegyzések: