2014. november 9.

Drága Hobbiból Jövedelmező Vállalkozás 7 Lépésben



Álmaid állása nem tezik. Hozd tre magadnak.

3 Napos llalkozás Beindító

December 4-6, 2014.

Trénerek: Dawn Campbell, Mester Coach, Mentor, Holisztikus Egészség Coach & Író, vállalkozó és Tornallyay Éva, üzleti coach, llalkozó és házigazda

Ø Rengeteg időt és pénzt fektettél már képzésekbe, de még mindig nem érzed azt, hogy a meglé tudásod elég ahhoz, hogy vállalkozásod jövedelme legyen?
Ø Sokszor érzed úgy, hogy nem vagy elég magabiztos, nem vagy elég ügyes, nem az időzítés. miközben végtelen ókat dolgozol nagyon kevés bevételért?
Ø Keményen küzdesz azért, hogy sikeres legyél álmaid vállalkozásában?

Ha bármelyik kérdésre IGENNEL válaszoltál, akkor az, amit most vállalkozásnak hívsz, nem más, mint egy nagyon drága hobbi. Folyamatosan költesz rá, de nem termel vissza annyi bevételt, amennyire szükséged lenne, hogy tényleg AZ álomvállalkozás legyen. Pedig a választott szakterületeden, Te már valószínűleg több képzettséget, tudást és szenvedélyt tudsz felmutatni, mint amire potenciális ügyfeleidnek valaha is szüksége lesz.

Meddig akarsz még küzdeni?

A dinamikus, interaktív, eredményorientált Vállalkozás Beindí workshop végére minden résztvevő saját megoldásokat fog találni, hogy az álomvállalkozás valóban sikeressé váljon. Legyen az új, vagy már egy ideje elindított vállalkozás, ami még nem hozza a megfelelő sikert.


Íme, amit kínálunk:

7 sikerstratégia, hogy drága hobbidat jövedelmező vállalkozássá alatsd


1. Mit Szeretnél Elérni?    tisztázd küldetésed, céljaid, saját piaci résed, ideális vevőköröd, saját egyediséged, mely megkülönbözeti termékedet sokétól.
2. Bízz Magadban alakíts ki egy olyan csúcsteljesítményhez illő hozzáállást, és azt az önbizalmat, amellyel fel tudod kelteni az ideális ügyfeleid figyelmét.
3. Nélkülözhetetlen Üzleti Tervezés “Ne keményebben dolgozz, hanem okosabban hangold össze az értékrendedet céljaiddal, tanulj meg egy újfajta üzleti tervezést, mely segítségével több lábra tudsz állni, hogy több forrásból is lehessen bevételed.



© 2014 Dawn Campbell Holistic Health & © Kalangu Coaching - all rights reserved


4. Kápráztasd El a Vevőidet értsd meg az ügyfeleid problémáit, és arra kílj egyedi megoldásokat úgy, hogy közben meg tudd magad különböztetni a többiektől, új értékesítési és marketing stratégiákkal.
5. Hatékony PR és kapcsolatfejlesztési stratégiák légy a saját témád szakértője, tanulj új kapcsolatépítési trükköket, állíts össze a referenciáidból egy portliót, alakíts ki kölcsönösen előnyös együttködéseket, fejleszd ki a saját marketing rendszeredet költséges és felesleges hirdetések helyett.
6. When the Going Gets Tough, the Tough Get Going Ezt nehéz lefordítani. A lényeg, hogy amikor a dolgok nehézre fordulnak, a kemények elindulnak előre vagyis motiváld magad naponta, és ne add fel, akkor se, amikor csüggednél és feladnád.
7. CSELEKEDJ! a workshop végére lesz egy saját akcióterved, egyértelmű lésekkel, mellyel már másnap el tudsz indulni.



Válassz Programcsomagot


1- BUSINESS ESSENTIALS Boot Camp Vállalkozás Beindító csomag: 3 napos workshop, mely tartalmaz egy 60 perces egyéni coaching ülést, és 2 x 30 perc skypeos mentorálást a workshop utáni hetekben @ 790 Euro (áfa-mentes szolgáltatás)

2 - BUSINESS EXPERT Boot Camp Vállalkozás Profi csomag:

3 napos workshop, mely tartalmaz egy 60 perces egyéni coaching üst, és 2 x 30 perc skypeos mentorálást PLUSZ 4 x 60 perc coaching/mentori ülést. 6 x 15 perc e-mail támogatást, és havi 1 x 60 perces csoportos online szemináriumot, a workshopot követő 6 hónapon keresztül @ 1390 Euro (áfa-mentes szolgáltatás).



Foglald le most a helyed, mert a létszám kortozott! Érdekdés: Bakos Adrienn - adrienn.bakos@businesscoach.hu
 
Praktikus Információk

Ø A workshop angol nyelven kerül megrendezésre, csak a helyszíni 60 perces coaching lesz magyarul.
Ø A workshop megtartásához szükséges minimum létszám: 11 fő Ø Jelentkezési és fizetési határidő: 2014, november 15.

Workshop időpontja: 2014. dec. 4-6. naponta 09:00-17:00

Helyszín: MAGNET KÖZÖSSÉGI HÁZ 1062 Budapest, Andrássy út 98. www.magnethaz.hu/










© 2014 Dawn Campbell Holistic Health & © Kalangu Coaching - all rights reserved

Nincsenek megjegyzések: