2014. június 11.

Motivációs Workshop



Motiváció a XXI Században
(Daniel H.Pink-től Gary Chapmanig)
Interaktív workshop
Mi az, ami mozgat, ösztönöz minket? És mi az, ami másokat inspirál? Ehhez tényleg pénz kell, vagy másra is szükségünk lehet? Örömmel megyünk be a munkahelyünkre dolgozni? Ha nem, miért nem? És egyáltalán aktuális-e még a Maslow piramis? Mi motivál egy munkavállalót 2014-ben?
A Business Coach Kft. új interaktív workshopja arra vállalkozik, hogy megmutassa, bár a motiváció igen komplex jelenség, vannak módszerek, eszközök arra, hogy önmagunkat és másokat ösztönözzük.
Vásárhelyi Judit, executive coach (ACC) több elismert és népszerű, kortárs menedzsment szakíró aktuális és okos meglátásait gyúrta össze gyakorlatorientált fejlesztő programmá.

Daniel H. Pink, amerikai menedzsment szakíró darabokra zúzza a motivációról alkotott elképzeléseinket. Megmutatja, mi az, ami valójában motiválja az embert, és hogyan hasznosíthatók az ösztönző erők a munkában és a magánéletben.
Az ő munkájára is alapozva interaktív módon, valós példákon keresztül tapasztalhatjuk meg, mennyire szükségünk van az önállóságra, a szakmai igényességre és az értéknövelő célokra, valamint hogyan válnak ezek napjainkban egyre inkább belső húzóerővé. Ez azt is jelenti, hogy a régi ösztönzési elvek és módszerek helyett új és újabb eszközöket és módszereket kell bevetniük a vezetőknek, ha egy motivált csapatot akarnak irányítani.

Programunkban körbejárjuk, hogy a jutalmazás és büntetés rendszere miért működött jól a XX. században, és miért alkalmatlan a motiválására a XXI. században.
Gary Chapman, nemzetközileg elismert író útmutatójának (A munkahelyi elismerés 5 nyelve) „segítségével” alaposan átgondolt, kutatásokkal alátámasztott eszköztárat adunk résztvevőink kezébe, s közben még azt is kiderítjük, őket mi is motiválja.
Hogy mindez ne múljon el nyomtalanul, legyen lehetőség „saját utánkövetésre”, a programon résztvevők útravalóként megkapják Gary Chapman „A munkahelyi elismerés 5 nyelve” című könyvét.
Hiszünk abban, hogy programunk segít résztvevőinknek abban, hogy modern motivációs eszközökkel olyan környezetet, munkahelyi légkört teremthessenek maguk körül, ahol a munkatársak ezt erősebb elkötelezettséggel, hatékonyabb munkával viszonozzák.
A workshop díja : 60.000 Ft +ÁFA /fő, (mely tartalmazza Gary Chapman könyvét, az ebédet és a kávészünetekben történő ellátást )
A nyitott workshop időpontja : 2014. szeptember 25. csütörtök
2014. november 20. csütörtök
Helyszín: Budapest, VI.ker. Andrássy út 98.
Érdeklődés a nyílt képzés vagy vállalatra szabott változatra ajánlatkérés: judit.vasarhelyi@businesscoach.hu e-mail címen.

Nincsenek megjegyzések: