2014. április 20.

ÚJRA BUSINESS MENTOR CLUB 2014. május 29-én

 
 

2014. február 13-án indítottuk el a Business Mentor Club programját: évente 4 rendezvényt szervezünk jelenlegi és leendő mentoroknak, ill. HR szakembereknek, a téma iránt érdeklődőknek. A nagy sikerrel való tekintettel várjuk következő eseményre.
A clubrendezvények során a résztvevők beszélgethetnek korábbi Mentor Oscar nyertesekkel illetve zsűritagokkal. Emellett – építve az első clubest tapasztalatára - időszerű mentoring szakmai kérdések is terítékre kerülnek. Így lehetőséget nyújtunk tanulásra, eszmecserére és networkingre egyaránt.
A jelenlegi és leendő mentorok megtudhatják: a már sikeres mentoroknak is voltak nehézségei, elakadásai a mentorálás során (pl. kulturális, generációs vagy hierarchiabeli különbségek miatt), de találtak rá jó megoldást. Ezeket a jó megoldásokat, eszközöket, tippeket, trükköket fogják megosztani a sikeres mentorok a kerekasztal-beszélgetések során.
A kerekasztalt követő workshopszerű, facilitált, majd kötetlen beszélgetésekben. alkalmanként meghívott előadók tolmácsolásában a résztvevők megismerhetik a hazai és nemzetközi best practice-t, bevált gyakorlatokat a vállalati mentoring rendszerekről.
Időpont: 2014. május 29. 17:00-19:00
• A 2012. évi Mentor Oscar nyertes Lufthansa Systems előadása a mentor rendszerükről
• Kerekasztal beszélgetés a 2012. évi Mentor Oscar nyertesekkel
• Pach Éva és Enyedi Henriett - IBM
• Kriska-Sali Szilvia - K&H Bank
• Szável Krisztián Bourns, regionális HR vezető
A májusi beszélgetési téma: Trendek 2020 - Mentoring a változó HR-környezetben (Tartalék téma: Legfontosabb egyéni és csoport mentoring típusok a világban)
Házigazgda: Szilágyi Miklós, aki örömmel vesz kérdéseket előzetesen e-mailben is a miklos.szilagyi@businesscoach.hu e-mail címen
Helyszín: Magnet-ház (Budapest, VI. Andrássy út 98.)
A BME Mentor képzésen végzőknek 2 év tagság ajándékba.
Tagdíj: Névre szóló: 20.000 Ft+Áfa/év, szervezeti tagdíj 1 főre: 30.000 Ft+Áfa/év
További információ és regisztráció: http://businesscoach.hu/event/mentor-klub/

Nincsenek megjegyzések: