2014. március 28.

BC - MFOR Középvezetői Akadémia 2. évfolyam



Az 1. évfolyam sikere alapján elindítjuk a 2. évfolyamot a Középvezetői Akadémián 2014. április 8 – augusztus 5. között.
A nagyvállalati szektor középvezetői hasonló kihívásokkal néznek szembe, mint a kis- és középvállalatok első számú vezetői a munkatársakkal folytatott kommunikáció, emberismeret, a felfelé és lefelé történő megfelelés, saját márkaépítés, motiváció és számos egyéb területen.
Ha Ön esetleg újonnan kinevezett vezető vagy már régebb óta ilyen pozícióban van és felmerül Önben, „Vajon csak nekem van ilyen problémám?” vagy „Mások ezt hogy oldanák meg?” típusú kérdések, akkor vegyen részt a következő évfolyamunkon.
Lehet, hogy vállalkozása jelentősen növekedett és szeretne tudatosabb vezető lenni? Nehézségei vannak a megfelelő emberek felvételében/motiválásában? Jöjjön el és szerezzen tapasztalatokat, próbálja ki magát védett körülmények között!

A 10 alkalomból álló előadássorozatra jelentkezni ide kattintva tud.

A program:

Az előadássorozat egyes rendezvényei egész napos (9-16 óráig) képzést jelentenek, kéthetes gyakorisággal kerül sor ezekre. A kiscsoportos rendszerben lebonyolításra kerülő sorozat előadási a legfontosabb vezetői készségeket, képességeket tekintik át, és ezek fejlesztésében nyújtanak segítséget. Előadóink jelentős szakmai múlttal rendelkező trénerek, coachok, gyakorló szakemberek.
Tematika

Ön és emberismeret – Gáti Levente
Ismerd meg önmagad és másokat. Ahhoz, hogy másokat megértsünk és megismerjünk ahhoz önmagunkat szükséges először ismerni. DiSC alapú személyiségek megismerése, elemzése és azok alapján saját magunk és mások besorolása. DiSC on-line kérdőív kitöltése önköltségi alapon, 20 perces egyéni visszajelzés grátisz.
Kommunikáció – Gáti Levente A kommunikáció első alapszabálya, hogy érts meg a másikat a második, hogy értesd meg magad. A különböző személyiségtípusok különböző kommunikációs igényűek. Ezek megismerése és gyakorlati használata javítja a megértést és a hatékony munkavégzést. Asszertivitás - Porpáczy Éva
Hogyan valósítsam meg önmagamat úgy, hogy elérjem a célomat, megtartsam a magam és mások függetlenségét.
Energiagazdálkodás és delegáció – Papp Eszter
Az idő az egyik leginkább korlátozott erőforrásunk. Hogyan lehet megteremteni és fenntartani a Munka-Magánélet Egyensúlyt (MME), mi a delegáció, hogyan és kinek delegáljunk?
Problémamegoldás és a munkahelyi stressz kezelése – Gáti Levente
Mi a probléma? Milyen problémamegoldó lehetőségeink vannak? Kezelés vagy megelőzés? Hatalom vagy meggyőzés? Hogyan kezeljem a stresszes helyzeteket?
On-line kommunikáció és brandépítés – Király Béla
Fontos a megkülönböztetés ahhoz hogy a legjobban el tudjuk magunkat, cégünket adni. Mi a brand, milyen lehetőségek vannak a brand építésre akár vállalati, akár személyes szinten. Hogyan pozicionáljuk magunkat és a vállalatunkat az interneten (vállalati honlapok, blogok, közösségi oldalak), mire érdemes figyelni és erőforrásokat fordítani az online kommunikáció és reklám (hagyományos hirdetések, ppc-kampányok, közösségi médiás megjelenések, seo) során?
5E és coaching/mentoring – Koczó Ildikó
Egy új rendszer, amivel fejleszthetőek, leellenőrizhetőek hol tartunk, merre kellene haladni. Mit jelent a coaching és a mentoring, lássunk tisztán vagy tisztábban
Tárgyalástechnika és prezentáció – Gáti Levente
Hogyan tudom megismerni mit szeretne a másik fél? Mit jelent a win – win és egyáltalán megvalósítható-e a gyakorlatban? Mi a prezentáció? Milyen formái vannak? Ki határozza meg, hogy a hallgatóság mit fog hallani egy prezentáció alatt? Mitől jó egy prezentáció?
Célkitűzés és tervezés – Kolozár Andrea Hogyan lehet meghatározni mi a cél. Cél vagy Álom? Milyen lépéseket kell megtenni? Hogyan tervezzek, mik segíthetik a tervezést? Csapat kialakítása és csapattal való együttműködés – Tóth Róbert
Egyedül nem megy… - Kern-Garas után szabadon. Milyen csapatot építsek? Hogyan dolgozzak csapattal? Honnan tudom, hogy van egy csapatom?

(Az előadások és előadók sorrendjének cseréjére fenntartjuk a jogot)

A rendezvénysorozatot legalább 10 fő jelentkezése esetén indítjuk el!

Résztvevői vélemények:

„A képzés nagyon hasznos gondolatindítóként a vezetői témák kapcsán, jó alapot nyújt az egyéni továbbfejlesztéshez, az érdeklődési irányok megtalálásához. „

„Nagyon hasznos volt számomra. Rengeteget tanultam az előadóktól és a társaimtól, érdekes személyeket ismerhettem meg. A témák „tananyagok” jól összeszedettek, az előadók kiválóak. Várom a folytatást.”

„Lehetne több fókuszt helyezni a coaching típusú vezetőre, a csoportvezetésre és a stressz kezelésre.”

„Számos érdekes, hasznos témakör volt. A különböző gyakorlatok, csoportfoglalkozások sok tanulságot hoztak, amit be tudok építeni mindennapi munkámba.”


Érdeklődni lehet a levente.gati@businesscoach.hu e-mail címen és
a 30 932 94 98 telefonszámon.

Nincsenek megjegyzések: