2013. március 5.

11 aranyszabály a döntésről - górcső alatt a döntéshozatal emberi oldala


1 napos praktikus fejlesztési program

Április 11. csütörtök, 09:00-16:30-ig

Döntenie kell? Üzleti sikereket akar? Érdekli a döntések emberi oldala? Szeretné másokkal könnyedén elfogadtatni döntéseit? Kíváncsi, hogy milyen tipikus hibákat követünk el a döntéshozatal során?

Jó döntéshozó, de még jobb akar lenni? Akkor ezt a kurzust mindenképp Önnek ajánljuk!

A most megjelent „Az 50 legjobb magyar üzleti döntés és 15 a legrosszabbak közül” című kötet inspirálta Márton-Koczó Ildikót – a szerzőt, a fejlesztési program összeállítására.
A képzés olyan témaköröket dolgoz fel, praktikus példákkal, megtörtént esetekkel, gyakorlati tanácsokkal, amik pontosan a jobb és hatékonyabb, sőt, hatásosabb döntéshozatalt segítik elő.

Tematika

     Vállalati és egyéni döntés-előkészítői technikák a gyakorlati életből
o      10 konkrét és jól hasznosítható módszer, amelyet nemzetközi és hazai vállalatok, valamint topmenedzserek előszeretettel alkalmaznak 

     Csoport-, és önattitűd az információszerzés illetve megosztás során
o      Korántsem egyértelmű, hogy egy-egy döntéshozatal során önmagunk motivációja, érzelme, érdeke, hozzáállása, képessége megegyezik azokéval, akik a döntést elvárják tőlünk vagy, épp akiket a döntés következménye érint. Megtanuljuk, miként lehet ebben a bonyolult érdekhálóban gyorsan és hatékonyan rendet tenni  

     Hogyan állítsuk a célkitűzések szolgálatába az intuíciónkat és az érzelmeinket?
o      Az intuíció és a konstruktív érzelmek kifejezetten hasznosak, ha azokat ügyesen hasznosítjuk. A részt vevők ebben a témában is megismerik a legújabb kutatásokat, sőt, arra vonatkozóan is kapnak javaslatot, hogy a döntéshozatal során „hogyan” tüntessék el negatív érzelmeiket. 

     A befolyásolás újfajta megközelítése
o      Nyilván nem mindegy, hogyan fogadja valaki a döntéshozatalunk végeredményét, főleg ha az a későbbiekben nagymértékben hatást gyakorol rá. Az itt megtanulható karizmatikus szemlélet főleg az értelmi, érzelmi, valamint szociális befolyásolást támogatja hatékonyan

     Hibák, avagy így NE hozzunk döntést!
o      Üzleti rossz döntések esetfeldolgozása, következményekkel és tanulságokkal  

Célcsoport

Az üzleti élet azon szereplői, akik önmagukra és másokra nézve lényeges döntéseket hoznak, s döntéseiket másokkal is szeretnék elfogadtatni.

Részvételi díj

A nyílt képzés részvételi díja: 27 500 Ft.+áfa

A képzés végén minden résztvevő megkapja az előadó, Márton-Koczó Ildikó: Az 50 legjobb magyar üzleti döntés és 15 a legrosszabbak közül című legújabb könyvét.

A részvételi díj tehát tartalmazza a kötet árát, továbbá a használt gyakorlatok és esettanulmányok valamint a képzés írásos anyagát, illetve a szünetben felszolgált frissítőket, hideg szendvicsebédet is.

Helyszín Budapesten, pontos cím később.

További információ és jelentkezés:

Jelentkezés határideje: 2013. március 28.

A képzést vezeti: Márton-Koczó Ildikó, ildiko.koczo@businesscoach.hu
Eredeti végzettsége pedagógus, ezen kívül pasztorál pszichológiai tanulmányokat folytatott, Gordon tréner, executive coach és mentor.  Tizenhárom éves tréneri, és hat éves coach tapasztalata van.
Saját fejlesztésű, az adott vállalatra szabott tréningeket tart, főleg vezetői önismeret, personal branding, hatásos beszéd, viselkedésalapú tárgyalástechnika, nehéz, döntési helyzetek kezelése témakörökben. Coachként ugyanezen témák tartoznak a szakterületei közé.
Első könyve Karrierklinika címmel 2007-ben, a második 2011-ben jelent meg Lélekprofit, avagy 52 magyar topvezető inspiráló története címmel. Harmadik könyve a döntéshozatalról szól,  esettanulmányokon keresztül elemzi a döntési helyzeteket. A kötet 2013. január elején jelent meg.

Nincsenek megjegyzések: