2013. február 1.

Mentor Oscar 2013


Díjátadó az 5. Magyarországi Coaching Konferencián


Az ünnepélyes díjátadó 2013. február 5-én az 5. Magyarországi Coaching Konferencia keretében lesz, amelyre regisztrálni a www.businesscoach.hu/konferencia oldalon lehet.

A Mentor Oscart minden évben azoknak a szervezeteknek és egyéneknek ítéljük oda, akik a legjelentősebb eredményeket érték el a mentoring és a coaching szemléletű vezetés terjesztésében és/vagy felhasználásában a munkájuk során hazánkban.
A több mint 5.000.000 Ft értékű díjazásra és az ezzel járó szakmai elismerésre az üzleti élet minden területéről érkeztek pályázatok, a közszférából is, kis- és középvállalatoktól ugyanúgy, mint nagyvállalatoktól, és számos egyéni jelölést is kaptunk. A nevezők között megtaláljunk a Belügyminisztériumot, az IBM-t, a Lufthansát, csak, hogy néhányat említsünk.

A tavalyi Mentor Oscart Szervezeti kategóriában Pénzügyi Szektor területen a K&H Bank, Szervezeti kategóriában Nem Pénzügyi Szektor területen a Jabil Circuit érdemelte ki, amíg az egyéni kategóriában Pach Gabriella (Xerox) lett a díjazott.

A szakmai zsűri tagjai: Laura Komócsin (Business Coach) Márton Mónika (Sämling Solutions Consulting), Dobay Róbert Menedzsmentor; Gerlei Béla (Karrier Intézet); Pető Gábor (Asystems) Sávainé Ábel Anita (K&H); Szelecki Zsófia (Humanmatrix).
Regisztráljon és jöjjön el az 5. Magyarországi Coaching Konferenciára, ahol nem csak színvonalas szakmai előadások és workshopok várják, hanem együtt izgulhat a pályázókkal és osztozhat a Mentor Oscarral kitüntetettek ünneplésében.

Nincsenek megjegyzések: