2012. december 22.

Business Coach jókívánságok 2013-ra


 

Komócsin Laura, nemzetközileg akkreditált coach, közgazdász, a Business Coach Kft. ügyvezetője
Egy idézet jut eszembe Patricia Claffordtól: "A munka meg fog várni, amíg megmutatod a szivárványt a gyerekednek, de a szivárvány nem vár addig, amíg végzel a munkával." Addig is, amíg a szivárványnak újra örülhetünk, meggyújtok a gyermekeimmel néhány csillagszórót, hogy együtt ámulhassunk. Boldog karácsonyt!

 

Dr. Bakos Adrienn, jogász, Head of Back Office
„AXIÓMA mindünk anyaga, sugárzó lehetne, ha mernénk hasadni” (Fodor Ákos) – szeretném, ha mernénk „hasadni”, hogy sugárzóbb új évünk legyen.

 

Fuchs Tamásexecutive coach, okl. gépészmérnök, szabadalmi ügyvivő
"...szólsz a néphez s tisztesség a vérted, királyokkal jársz, s józan az eszed..."
R. Kipling

 

Gáti LeventeAgrármérnök végzettségű szervezetfejlesztő, tréner és business coach
Az interneten találtam egy fényképet, ahol egy látszólag szegény kisgyerek egy darab kenyeret fog a kezében és mellette ez a felirat volt:"Én nem attól félek, hogy 2012-ben vége lesz a világnak... hanem attól, hogy úgy megy tovább, hogy semmi nem változik". Tegyünk azért, közösen, hogy ne legyen igaza...

 

Márton-Koczó Ildikó, executive coach, tréner
Egy aforizma szerint a siker titka abban a képességünkben rejlik, hogy megértjük a másik ember nézőpontját és az ő szemszögéből is látjuk a dolgokat, nemcsak a sajátunkéból. Sok ilyen nézőpont-váltást kívánok Önöknek, hogy boldogabb és békésebb újesztendő köszönthessen ránk!


 

Papp Eszter, business és life coach, marketing- és értékesítési vezető
„Tartós boldogságot adó sikerre akkor lelhetünk, ha arra törekszünk, hogy gazdagítsuk mások életét.” (Gary Chapman) Márpedig mi, a BC csapata arra törekszünk, hogy gazdagítsuk mások életét. Szellemileg és anyagilag egyaránt. Találkozzunk 2013-ban (is)! Boldog ünnepeket!

 

Porpáczy Éva, kvalifikált business coach, CSR-tanácsadó
Kívánom mindannyiunknak, hogy legyen kedvünk, ambíciónk és energiánk nap mint azon munkálkodni, hogy ezek az évek valóban korszakfordulót jelentsenek – hogy gyermekeink képesek legyenek egy együttműködő, egymásért és a jövőért felelősséget vállaló világot teremteni.

 

Ifj. Serényi János, szakpszichológus, közgazdász, executive coach és tréner
"Kívánom, hogy 2013-ban még közelebb kerüljön saját maga és a környezetében élők tehetségének kibontakoztatásához!"

 

Skonda Mária, mérnök-közgazdász, nemzetközi gazdasági szakember, executive coach
Az Önismeret eljuttat minket a Mások és a Köz ismeretéhez! Használjuk a karácsonyi elcsendesedést a magunk jobb megismeréséhez, számvetéshez, hogy az újesztendőben ezáltal hidak épülhessenek köztünk és a környezetünk között!

 

Uj AnikóMBA, vezetési tanácsadó, tréner, team és csoport coach
Kedves ismerősömnek, Devecsery László költőnek "A fény mögött.." című versével kívánom mindenkinek, hogy az új évben a dolgok mögé lásson és megtalálja ott a valódi értékeket!
"Az ég mögött, az ív mögött,
a fény mögött, a lét mögött,
a hit mögött, a szó mögött,
rejtőzik az ember."

 

Vásárhelyi Judit, bölcsész végzettségű senior coach, szupervizor, szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner
Csíkszentmihályi Mihály  J. Irwin Millert idézve ezt írja a „Jó üzlet” c. könyvében:
Egy szervezet akkor ideális, ha teret ad annak, hogy minden egyes dolgozója kibontakoztathassa a. benne szunnyadó lehetőségeket. Az üzleti életnek az a titka, hogy az ember semmit nem csinál egyedül. Olyan légkört kell teremtenünk, hogy az emberek a tőlük telhető legjobbat akarják nyújtani.” Kívánom Önöknek, hogy ilyen légkört tudjanak maguk körül teremteni, és akkor könnyebb lesz szembenézni a gazdasági kihívásokkal.

S, hogy a teljes Business Coach csapat nevében mit ígérhetünk 2013-ra? Hogy számíthatnak ránk, ahogy eddig is: hatékony vezetőtámogatást biztosítunk, vállalatra szabott, eredményorientált fejlesztési programokat dolgozunk ki és valósítunk meg, egyedi és exkluzív coaching kurzusokat indítunk, s informáljuk Önt a legfrissebb coach-hírekkel.

Minden jót kívánunk, békés Karácsonyt, kellemes pihenést!

A Business Coach Kft. csapata

Nincsenek megjegyzések: