2012. december 10.

Ajándékozzon önfejlesztő képzést szeretteinek!


Összesen 20 000 Ft-os képzésünkre most 5 000 Ft, 10 000 Ft és 20 000 Ft-os címletekben is vásárolhat ajándékutalványt saját részre vagy szeretteinek.

A saját magunk fejlődése, - vagy azoké, akik számunkra a legfontosabbak – az elsődleges szempontok egyike.
Nemcsak a hétköznapokon, hanem az ünnepek közeledtével is gondolhatunk erre.
A DIADAL Mindenkinek képzésen szeretnénk megtanítani az érdeklődőket a legfontosabb életvezetési eszközök használatára, hogy segítségükkel fejleszthessék önmagukat, megoldó képességük javulhasson, életminőségük jobbá válhasson.

 
A tanulás befektetés! Amikor ajándékoz, gondoljon magára is, vagy gondoskodjon azokról, akiknek környezetében szüksége lehet a tudásra.

Kiknek ajánljuk?
Egészen eltérő nehézségekkel, elakadásokkal jönnek hozzánk emberek, de mivel a programunk arra is kitér, hogy hogyan tartsanak ki az elhatározásaik mellett, és hogyan érjék el a kitűzött célokat, minden területen sikeresen bizonyított programunk.

Csak néhány példa:
- volt, aki a szüleivel / gyermekével való kapcsolatát szerette volna harmonikusabbá tenni, és ehhez keresett megoldási alternatívákat, mert a korábbi „játszmákból” szeretett volna kiutat találni
- volt, aki 15 kilótól szeretett volna véglegesen megszabadulni, mert sokszor visszacsúszott, és jojó-effekt lett az eredmény (tehát a korábbi fogyások után mindig visszahízott)
- volt, aki halogatási problémákkal küzdött
- akadt, akit a káromkodása akadályozott a munkahelyi előmenetelben, és ennek a rossz szokásnak az elhagyásán dolgozott
- volt, aki időgazdálkodási problémákkal küzdött, és az volt a célja, hogymindent, ami számára fontos be tudjon illeszteni az életvitelébe
… a listát még hosszan lehetne folytatni, mindenkinek egyéni és személyre szabott céljai vannak.

 
Mit is adhat a DIADAL Mindenkinek program?

2013-as csoportjainkra a jelentkezés már megkezdődött! A karácsonyi ajándékutalványok 2013. május 31-ig, a honlapon meghirdetett időpontokban beválthatóak.

Ajándékutalványt rendelnék:


Korábbi résztvevők ajánlásai:
A tanfolyamon elsajátított eszközök hozzásegítenek a problémáink átlátásához, megoldásához, végső soron pedig ahhoz, hogy több önbizalmunk legyen, és pozitívan álljunk a dolgokhoz. Köszönöm!”
26 éves lány, aki még keresi a helyét a világban

Én az iskolai tananyagba ezt beépíteném!!!! Feltétlenül ajánlom mindenkinek, mert megtanít látni, nem csak nézni a dolgokat. Nem beszélni kell, hanem csinálni is a kijelölt feladatainkat. A családias, közvetlen hangnem a megértést könnyítette!! KÖSZÖNJÜK, Eszter!”
Tóth Judit, Designer

„Amellett, hogy rendkívül jól éreztem magam, rengeteg erőt kaptam ezen a tanfolyamon. Jó néhány dologra rávilágított az életemben. Fontos eszközöket kaptam, hogy képes legyek összeszedni magam, és rátalálni a saját gondolataimra, megoldásaimra. Miden embernek ajánlanám, hogy felfedezhesse csodálatos önvalóját. Én nagyon boldog, és hálás vagyok, hogy részt vehettem ezen a képzésen. Köszönet a megálmodóinak, és a szervezőknek!”
Enikő, 44 éves kézápoló

A DIADAL Mindenkinek képzés segít, hogy tudatosabbak legyünk, pozitívabban álljunk a világhoz, növeljük az önbizalmunkat. Egyszerűbb lesz tőle az élet!”
Egy Diadal Mindenkinek tréningen edződött középkorú

További referenciák a honlapon:

Nincsenek megjegyzések: