2012. augusztus 15.

MEGHÍVÓ a TOOLFUL COACH című könyv bemutatóira


 

Komócsin Laura szeretettel meghívja Önt első angol nyelvű könyvének Toolful Coach - SPARKLE coaching model with 150 useful coaching tools and case studies dedikálással egybekötött könyvbemutatójára.
“Minden coach könyvtárába bekívánkozik ez az egyedülálló mű”- e szavakkal ajánlja a kötetet Bobette Reeder, az International Coach Federation korábbi elnöke, olyan coaching gurukkal együtt, mint Sir John Whitmore, Marshall Goldsmith vagy Louis van Kessel.
REGISZTRÁLJON MOST a www.toolfulcoach.com oldalon a Londonban és Budapesten megrendezendő könyvbemutatóra és vegye meg saját dedikált példányát közvetlenül a szerzőtől!

LONDONI KÖNYVBEMUTATÓ
A PricewaterhouseCoopers nemzetközi tanácsadó cég lesz a házigazdája a londoni könyvbemutatónak 2012. október 4-én csütörtökön 17:00 és 18:00 óra között a Hays Galleria irodaház konferenciatermében (One Hays Lane, London SE1 2RD). 
A könyvbemutató az International Coach Federation éves világkonferenciájának idején kerül megrendezésre, így a konferencia résztvevőinek lehetőségük lesz a szerzővel személyesen is találkozni. Küldje el előre kérdését a szerzőhöz a www.toolfulcoach.com honlapon!

BUDAPESTI KÖNYVBEMUTATÓ
A budapesti könyvbemutató házigazdája a PricewaterhouseCoopers Könyvvizsgáló Kft. 2012. október 12-én pénteken 9.00 és 10.00 óra között a Wesselényi u. 16. irodaházban.

Ha nem tud részt venni egyik rendezvényen sem, vásárolja meg a könyvet az Amazon.com internetes könyváruházban vagy rendeljen dedikált példányt az info@businesscoach.hu email címen!

Nincsenek megjegyzések: