2013. január 24.

60 órás DIADAL Coach Képzés


A legismertebb magyar coaching folyamatmodell, a DIADAL (Diagnózis, Iránykijelölés, Alternatívák, Döntés, Alkalmazás, Lezárás) alapjaira épülő 60 órás, intenzív coach képzés - melynek egy része távoktatásban is igénybe vehető - következő csoportja 2013. február 20-án indul, a beiratkozás már elkezdődött.

Kiknek ajánljuk?

Akik a coachok nemes hivatását szeretnék választani és egy nemzetközi akkreditáció útjára kívánnak lépni, vagy coach készségeiket - ICF coach kompetenciáikat - szeretnék fejleszteni mind magánemberként, mind vezetőként. A képzés gyakorlat-orientált, az elmélet és a gyakorlat aránya 30-70%. A gyakorlatok triádokban (coach-coachee-megfigyelő), akvárium helyzetekben és valós coacheeval is történnek.

Modulok:

- Coaching alapismeretek: Mi a coaching és mi nem az, miben más, mint a terápia, tanácsadás, tréning, baráti beszélgetés?
- Coaching folyamata, fázisai, eszközei. A DIADAL, az első magyar coaching folyamatmodell eszközei esetekkel
- Klasszikus coaching témák
- Tippek, trükkök a coachingban, esettanulmányok.
- Coaching marketing, értékesítés, etika.

Mennyibe kerül?

299.000 Ft + ÁFA (2013. január 31-ig történő befizetés esetén, azt követően 349.000 Ft+ÁFA) , mely tartalmazza

- Elektronikusan megküldött tananyagot modulonként
- Modulonként 8 órás workshop, vagy akik nem tudnak részt venni (távoktatásban résztvevők) minden modul után 1 órás skype-os telefonkonferenciás, csoportos konzultáció vagy a videófelvétel DVD-n.
- Vizsga
- Oklevél kiállítás

Mit kell tennem?

Kérjük, töltse ki online jelentkezési lapunkat és küldje meg önéletrajzát és motivációs levelét az adrienn.bakos@businesscoach.hu e-mail címre, amelyet áttekintünk és ha szükséges, telefonos felvételi elbeszélgetést tartunk. Ezt követően kiállítjuk a számlát és szeretettel várjuk az első képzési napon. Az első képzési napot egyben nyílt napként is kezeljük, azaz jöjjön el bátran, nézze meg "milyen lovat vesz" és ha tetszik, várjuk a következő héten is!
Időzítés:

Jelentkezési határidő: 2013. február 1,
A képzés kezdete: 2013. február 20.
Képzési napok: minden szerda 9.00-16.00
Vizsga: 2013. április 17.

Őszi kurzus jelentkezési határidő: 2013. szeptember 1.
A képzés kezdete:2013. szeptember 24.
Vizsga: 2013. november

Lehetőség a részbeni távoktatásra

Akik nem tudják megoldani, hogy Budapesten heti rendszerességgel vegyenek részt személyesen munkájuk, vagy lakhelyük miatt, azoknak ajánljuk a részbeni távoktatási megoldást. A távoktatás 20 éve bevált gyakorlat az Egyesült Államokban, a coaching hazájában, ezért úgy van felépítve a képzés, hogy a házi feladatok segítsék a tudás beépülését a gyakorlatba.

Oktatók:


Komócsin Laura ACC
A Business Coach Kft ügyvezetője. Közgazdász, 6 éven át az Accenture vezetési tanácsadója volt, majd hivatásszerűen 2004 óta foglalkozik coachinggal. Az International Coach Federation magyar tagozatának elnöke volt 2008 és 2010 között, a KPMG Akadémiával közös Executive Coach és Mentor Akadémia ötletgazdája és tanára. Kollegájával, Benedek Nikolettával közösen alkották meg az első magyar coaching modellt, a DIADAL-t (Diagnózis – Iránykijelölés – Alternatívák – Döntés – Alkalmazás – Lezárás). Számos nagyvállalat közép és felsővezetőjét coacholta sikerrel, mint például a Magyar Telekom, Telenor, Magyar Televízió, Erste Leasing, TNT, Kraft, ITSH stb. Számos egyetemen, főiskolán vendégelőadó és a hazai gazdasági média minden jelentős lapjában és rádiójában volt vele interjú. Megjelent könyvei: Módszertani kézikönyv coachoknak és coachingszemléletű vezetőknek I-II. és 77 tanulságos történet vezetőkről coachoktól és tanácsadóktól. A Haszon Magazin 25 legfontosabb magyar nő listájára választotta 2010-ben. 2011ben az ELTE kutatása szerint hazánk legismertebb coacha.


Papp Eszter
Business és Life COACH, emellett a Business Coach Kft. Marketing- és Értékesítési Vezetője. Feladata a Business Coach Kft. marketing kommunikációs és kereskedelmi folyamatainak támogatása stratégiai tanácsadóként, valamint coaching a cég ügyfelei számára. Az elmúlt években kiemelt figyelmet szentelt az erőszakmentes- és az előrevivő kommunikáció tanulmányozásának, valamint a Gordon féle Értő Figyelem elsajátításának. Sokat foglalkozik a munkába visszatérő anyákkal is, és rendszeresen publikál ebben-, illetve időgazdálkodás témában. Két diplomás közgazdász: idegenforgalom és szálloda; illetve marketing és PR szakon, több mint 15 éves kommunikációs tanácsadó és -menedzser tapasztalattal. Az ICF és a Magyar Coach Egyesület tagja. A Portfólió-karrier coaching koncepció megálmodója és coacha. Főbb ügyfelei: IBM, Aegon, Telenor, Synergon stb.


Porpáczy Éva
Kvalifikált business coach, CSR-tanácsadó.

Elkötelezett aziránt, hogy a vezetők felelősségvállalását - és ezzel eredményességét - támogassa, mind egyéni szinten (a meggyőződések, gondolati minták tudatosítása által), mind a kapcsolati készségek terén, mind a rendszerszemlélet felől közelítve: Hogyan tudunk fejlődni abban, hogy inspiráló, pozitív hatást gyakoroljunk szűkebb és tágabb közösségeinkre?

Több, mint 15 éve foglalkozik fejlesztéssel, számos különböző facilitátori módszert sajátított el, gyakorolt és oktatott Magyarországon és külföldön egyaránt (mint a Solution Focus, Arbinger, NLP, Avatar, Three In One Concepts, Nonviolent Communication), amelyekre munkája során a helyzethez illően támaszkodik.

Kiemelt coaching-területek: vezetői készségek fejlesztése, konfliktus-kezelés, coaching szemléletű kommunikáció a munkahelyen és a családban, team coaching, érintetti bevonás és stakeholder dialógus facilitálása.


Ifj. Serényi János
Szakpszichológus, közgazdász, executive coach és tréner.

Mottója: „Vagy helyett és”.

„ A munkámban a mottóm oly módon kap szerepet, hogy a pszichológiai és az üzleti hátteremet egyszerre tudom mozgósítani. A két terület szerencsés ötvözete biztosítja megközelítésem egyediségét a hozzám fordulók segítésében.”

Szakmai tapasztalat: Kiemelt képzési területei trénerként, illetve executive coachként: munkahelyi/magánéleti stressz kezelése, meggyőző kommunikáció, konfliktuskezelés, hatékony prezentáció, krízistanácsadás, sikeres motiváció, partnerségi csapatépítés.

Szakpszichológusként kapcsolatépítési jártasság elsajátításával, stressz kezelésével, kommunikációs hatékonyság fejlesztésével, önértékelési hiányosságok kiküszöbölésével, menedzserszülők gyermeknevelési kihívásaival (serdülőkor, iskola-, pályaválasztás) illetve krízistanácsadással (gyász, baleset, súlyos betegség, élet-közepi válság) foglalkozik.

Reklámcsinálóként nemzetközi ügynökségeknél New Yorkban, Manchesterben és Frankfurtban dolgozott. Marketing kommunikációra specializálódott közgazdászként a Nestlé Hungária Kft. kutatási, marketing és értékesítési munkatársaként tevékenykedett több éven keresztül.

Nincsenek megjegyzések: