2012. június 29.

Új képzés - Portfólió-karrier Coaching










Portfólió-karrier Coaching


Mit is jelent ez a kifejezés?
                                                                  Kezdjük az elején.

Köztudomású, hogy a tudatos, hozzáértő és eredményességre törekvő befektetők a pénzüket illetően portfólióban gondolkodnak. (Portfólió: A befektető értékpapírjainak összessége, melyeket úgy válogat össze, hogy a válogatás a várható legnagyobb hozamot hozza a lehető legkisebb kockázat mellett) 
Tehát ahogyan a megtakarításainkat sem egy helyre fektetjük be, úgy az időnkkel, energiánkkal is gazdálkodhatunk körültekintőbben, tudatosabban.
Biztosabb megélhetést, és teljesebb életet nyújthat, ha nem egy munkától, feladatkörtől várjuk, hogy minden igényünk, célunk és szakmai álmunk valóra válhasson általa, hanem több lábon állva, a saját személyünkre és személyiségünkre szabva alakítjuk ki a munkánkat, azaz portfólió-karrierben gondolkodunk. Előfordulhat, hogy ami eddig a hobbink volt, az pénzbevételi forrássá is válhat, esetleg idővel előléphet fő profilunkká. Ráadásul, aki örömmel végzi a munkáját, az boldogabbá válik az élete számos más területén is.


Ez korántsem azt jelenti, hogy hagyjuk ott biztos állásunkat és azonnal kezdjünk valami újba, másba.
De foglalkozzunk azokkal az érzésekkel, gondolatokkal, célokkal és álmokkal amik - tudatos szinten vagy a tudattalanban - bennünk dolgoznak. Hiszen a szélsőségek mellett rengeteg lehetséges út van; igény, hit és elszántság kérdése csupán, hogy rátaláljunk.

A portfolió coaching tehát az a folyamat, melynek keretében szakember segítségével kezd el az ügyfél (egyénileg vagy csoportosan) a saját karrierjével kapcsolatosan gondolkozni, tervezni.

Egy ingyenes, úgynevezett 0. találkozó az első lépés, hiszen a közös munka során kiemelten fontos személyes
szimpátia.

Aktuális ajánlatunk: 3 alkalmas eredményfókuszú folyamat, melyben 1 alkalom 2 órás, személyre szabott foglalkozást jelent. 

Bevezető ár 40%-os kedvezménnyel: 90.000 Ft (71.000 Ft + Áfa) A bevezető ár a 2012. július 20-ig megkezdett folyamatokra vonatkozik.

Utánkövetésre is van lehetőség, kétféle konstrukcióban: 60 perces: 10.000 Ft
                                                                                    90 perces: 14.000 Ft
Az utánkövetést kb. 6-8 hetente érdemes igénybe venni, annak függvényében, hogy mennyit haladt az ügyfél, illetve mikorra érettek meg a kérdései a konzultációra.


Jelentkezés: info@businesscoach.hu

A szolgáltatás teljes áron (120.000 Ft + Áfa) a későbbiekben is elérhető lesz a www.businesscoach.hu oldalon.

Online kérdéssorunk segítségével közelebb kerülhet az álmaihoz, hogy a saját életét élje, a helyére kerülhessen. 

Az előzetesen felmért igények figyelembevételével csoportos folyamatokra és konzultációra is lehetőséget biztosítunk, aminek előnye:

 - Kedvezőbb díjszabás (10.000 Ft / 90 perc)

- hasonló élethelyzetben lévő emberek (esetünkben pl. karrierváltásban-, portfólió-karrierben gondolkodók) dilemmája a téma. Mindenki témájával személyre szabottan is foglalkozunk, felhasználva a csoport támogató erejét. Egyszerre mindig csak egyvalaki helyzetét kísérjük, mint csoport, és mindenki hozzátehet folyamathoz.

Megdöbbentő hasonlóságok vannak, ezért akkor is teljes értékű segítséget kapnak a résztvevők a saját helyzetükre, amikor igazából mást segítünk éppen. Ez a csoport ereje.

Garantáltan kiscsoportos (7-10 fő), és a létszám függvényében 5-7 alkalomból áll a foglalkozás.

Vezeti:  Papp Eszter Business Coach
Jelentkezés: info@businesscoach.hu 


Kérjük, küldje tovább hírlevelünket azoknak a barátainak, ismerőseinek, akiket érdekelhet a téma.

Referenciák:


„Szeretek olyan dolgokkal foglalkozni, amiknek a sikere büszkeséggel tölt el. Ráadásul mindenkinek jobb, ha több helyről kap pénzt, mintha egyről. Igazam van?“
Sikeres vállalkozó az ingatlan szektorból


„Szuverén személyiség vagyok. Keményen dolgozom, de szeretem, hogy változatos a munkám, és magam döntök arról, mivel foglakozzak. Megint vannak terveim, hogy még mivel bővítsem a szolgáltatási portfóliómat. Sokat segítenek az együttgondolkodások, a figyelem, amit a folyamat során kaptam és az eszközök, kérdések, amik segítségével megtaláltam azokat a munkaterületeket, amiken szívvel, szenvedéllyel tudok dolgozni.“
Tanácsadó, tréner


Amióta - szakszerű segítséggel - tudatosan átgondoltam, hogy milyen feladatok azok, amiket szívesen ellátok, sokkal eredményesebben tudom az érdekeimet képviselni, ráadásul a főnököm is elégedettebb, mert számomra közel optimális feltételekkel és munkakörben végezhetem a munkámat, és ez a minőségre is hatással van. Emellett a kollégáim átvehettek olyan feladatokat, ami számukra fejlődési lehetőség és/vagy jó értelemben vett kihívás, nekem pedig inkább kötelezettség volt. Ezzel a tudatosabb gondolkodással 2-3 éven belül elindítom a saját vállalkozásom is, mert vannak olyan álmaim és tartalékaim, amik miatt elszántnak érzem magam.”
Középvezető, FMCG cég

Nincsenek megjegyzések: